A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2010 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

31

 

A bőr maga mintegy 20 kg-os súlyával és majdnem 2 négyzetméteres felületével a legnagyobb szervünk. 

A test a bőrön keresztül is próbál megszabadulni a felesleges savaktól. Ha ez nem sikerül megfelelően, ekcéma, pörsenés, sömör és akne (pattanás) jelentkezik. További lehetséges következmények: erős kivörösödés, túl száraz és repedezett bőr, állandó viszketés, sápadt és fakó bőr, mitesszerek és barna foltok.

A bőr testünk természetes ruhája. Nagyon érzékenyen reagál minden környezeti befolyásra, de elsősorban láthatóvá teszi a belső helyzetet - az igazi szépség belülről fakad.
Fontos tudni, hogy a bőr és a belek szoros összefüggésben állnak egymással, így minden bőrbetegségnél ügyeljünk arra, hogy rendben legyenek a beleink, és megtisztítsuk őket.

A kollagének képezik kötőszövetünk vázát, és gondoskodnak arról is, hogy bőrünk sima és rugalmas maradjon. De valósággal vonzzák a savakat, és bőrünk ennek köszönhetően veszít a rugalmasságából, és idő előtt öregedni kezd. Mindezt azonban lúgosítással hatékonyan megelőzhetjük.

 

Az orvostudományban a pikkelysömör egy krónikus autóimmun betegség, mely a népesség 2-3%-át érinti. Bár az orvostudomány nem ismer tartós gyógymódot, a horzsolások és fertõzések többféle gyógyszerrel letisztíthatók. Ez csak tüneti kezelés mely nem hatol le a probléma gyökeréig.

Az orvosoknak fogalmuk sincs, mi okozza a pikkelysömört. Modern társadalmunk általában savas jellegû élelmiszereket fogyaszt, mint a:

- cukor - édességek - kekszek - chips-ek - csokoládék
- tej / tejtermékek - üdítõitalok - zsírok és olajok - cigaretta és alkohol - gyógyszerészeti készítmények
- vegyszerek, növényvédõ-szerek, tartósítószerek és
- feldolgozott élelmiszerek, stb.

 

Mindezeken felül a stressz hatására testünk különösen savassá válik.

A savak a következõképpen hatnak szervezetünkre:

 

1. Testünk képes a pH egyensúly fenntartására. A normál pH érték 7.35- 7.45 között mozog, a sejtek ekkor mûködnek megfelelõen. Ha a test túlságosan savas, a kalcium kioldódik a csontokból, hogy hígítsa a savtúltengést.
2. Hosszútávon azonban ez a mikro-véredények elzáródásához vezet.
3. Végül az immunrendszerre is hatással lesz. Az immunszervek a csontvelõ, a csecsemõmirigy, a lép és a vakbél. A mikro keringés elzáródása megfosztja ezeket a területek a tápanyag- és oxigénellátástól, és így hatással van az immunrendszer mûködésére.

A pikkelysömör esetében, amikor felborul az immunrendszer egyensúlya, autoimmun betegség alakul ki. Ugyanakkor a pikkelysömörrel egy idõben megjelenõ horzsolások nem fertõzés jelei, hanem annak tünetei, hogy a sav a bõrön keresztül távozik. Ennek megfelelõen a pikkelysömörben szenvedõ személynek a következõt kell tennie:

1. Helyreállítani a szervezet savszintjét.
2. Helyreállítani az immunrendszert.
3. Normalizálni a sejteket, különösen a bõrsejteket.
4. Eltávolítani a savakat a szervezetbõl.


Ekcéma, pikkelysömör, kiütések.

Testünk az utolsó pillanatig küzd és védi önmagát a savak károsító hatásától. Ha a hagyományos módon vesén, a tüdőn és az emésztőrendszeren keresztül nem tudja, akkor igénybe veszi a bőrünket, mely szervezetünk "harmadik veséje".
A kiütés annak a megmutatkozása, hogy a test savaktól szabadul meg a bőrön keresztül, mert képtelen volt kiüríteni ezeket a rendes kiürítés menetében.
Ez egy védekező reakció, hisz savas közegben a test épsége megromlik, a szervek kezdenek lerobbanni. Vagyis jobb kiüríteni a savakat a szövetekbe, ami kiütéssel jár, mintha mondjuk a májunk menne tönkre.

Ugyanaz, ami a testen belül történik, sokszor kívül is megjelenik. Sokunknak van fehér, vörös, barna foltjaink. Látott már banánt megváltozni?
Amikor elkezd erjedni, végigmegy a savasodási cikluson.
Kell lennie egy fizikai zavarnak, ami jelen esetben az, hogy leszedték a fáról a gyümölcsöt. Miután leszedték, az anyaga, azok a sejtek, amelyek a banánt alkotják, elkezdenek belülről kifelé változni. A sejtek kezdenek megváltozni, ezek savakat jelenítenek meg a bőr felszínén keresztül. Ez az amikor a banán kezdi megkapni a "májfoltjait". Azokat a kis barna/fekete foltokat, amiket mi is láthatunk a karunkon, az arcunkon. Vagyis a belső erjedési folyamatok a bőrön is meglátszanak.

Az ember bőrén megjelenő kellemetlen kiütéseket, száraz részeket, égő felületeket illethetjük mind egy-egy különálló névvel. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy ha az alapvető okot az elsavasodást kezeljük, akkor ezek a problémák megoldódhatnak.

 

Tehát a pikkelysömörben szenvedõ betegek, a gyógyszeres kezelés helyett, vagy a mellett elkezdhetik alap dózisban szedni a következõ termékeket: GL, Spirulina, Cordypine .(elõször visszatartom az RG-t, mivel az túl gyorsan méregteleníti a szervezetet, és a páciens bõr horzsolásai begyulladhatnak, ami megijesztheti a beteget, ez pedig teljesen szükségtelen. Ezért csak akkortól javaslom az RG-t, amikor a szervezet egyensúlya helyreállt ( a ganoterepeuta javaslata)

Külső kezelésre ganoderma teával való kezelést illetve Cordypineban feloldott GL kapszulát javasoljuk.

 


* Ha a savak detoxikációja során a bõrhorzsolások begyulladnak, csökkentsük minden termék dózisát, majd a reakció enyhülését követõen fokozatosan emeljük meg ismét.

* Ezek a termékek életünk végéig szedhetõk, minden mellékhatás nélkül.

jan

19

Translators

2010.01.19 - kedd

Dear Visitor,


Thank you for visit my web page. You can read this website on your own language with Google Translator.Sehr geehrter Besucher,

Vielen Dank für den Besuch meiner Webseite. Sie können diese Website auf Ihrer eigenen Sprache mit Google Translator.Váľení návątevníci,

Ďakujeme vám za návątevu mojej webovej stránke. Môľete si prečíta» tento web na vaąe vlastné jazyk s Google Translator.Poątovani posjetitelji,

Hvala Vam na posjeti moje web stranice. Moľete pročitati ove web stranice na vaąem vlastitom jeziku sa Google Prevoditelj.


Estimado visitante,

Gracias por visitar mi página web. Usted puede leer esta página web en su propio idioma con
Google Translator.


Gentile Visitatore,

Grazie per aver scelto di visitare la mia pagina web. Potete leggere su questo sito la tua lingua con Google Translator.

jan

18

2010.01.18 - hétfő

Szeretném veled megosztani egy szponzorom történetét:

A videó megtekintése után itt a kis történet:

Ha megtisztelsz a figyelmeddel, szeretném egy olyan szempontból bemutatni ezt a lehetőséget  amit talán idáig nem gondoltál át.

Sok embert ha megkérdezünk mi is az MLM, valószínűleg azt mondják, hogy tudják mi az és azért nem csinálják mert ők nem akarják a baráti és ismeretségi körüket feláldozni  annak oltárán! Inkább keresnek valami tisztességes munkát,ahol megmondják mit kell csinálniuk, azt elvégzik és megkapják érte a havi fix fizut!

Rengeteg emberrel beszélgetek az MLM-ről és sokszor hallom, hogy a network marketing lényege az, hogy embereket használunk ki, és majd jól megélünk belőle. Szegény kihasznált pedig semmit nem keres, csak ráfizet.

Ha te is ezt gondolod, akkor gondold egy kicsit tovább a dolgokat!

Igen, valóban pénzt keresek azáltal, hogy te dolgozol a hálózatomban.

De csak ha dolgozol!

Ugyanúgy, ahogy te is pénzt kereshetsz azáltal, hogy az általad csatlakoztatott emberek dolgoznak a hálózatodban. Ha ők is dolgoznak!

De hát hol adják a pénzt ingyen!
A kérdés csak az, ugyanannyi munkával, hogyan tudod a legtöbbet keresni, és hol van rá lehetőséged, hogy a jövedelmed hónapról hónapra csak növekedjen, azáltal, hogy másokat segítesz hozzá, hogy az ő jövedelmük is hónapról hónapra növekedjen!

Sajnos csak a saját példánkat tudom felhozni, de szerintem ha körülnézel a környezetedben sok hasonló esettel találkozhatsz!
Feleségem anyagi szükségben lévénk, kénytelen volt elmenni az 5 gyerek mellett dolgozni valami „tisztességes” munkahelyre! Fel is vették, kiválasztották 300 jelentkező közül és elkezdhetett dolgozni.
Be kellett fektetnie pénzt?
Igen! Egy ilyen helyen fontos a jó megjelenés ezért kellett új ruha, cipő táska, s persze az utazáshoz bérlet stb. Eladta a munkaidejét a cégnek, bízva benne, ugyebár hogy befektetésének meg lesz a jutalma. Eltelt 2 hónap és fizetés még nem volt csak ígéret, hogy majd lesz, de a munkát elvárják! De beszélhetnénk a sok tönkre ment vállalkozásról, akik a tisztességes utat választották, és elvégzett munkájukért nem kapták meg a pénzt!

Nem is tudod, hogy hány nagy beruházás alvállalkozója ment így tönkre csak Budapesten, mert elkészült a nagy irodaház és nem lettek kifizetve! Hány színész, művész, rendőr, orvos stb nem kapta meg a bérét évek óta, pedig megdolgoztak érte! Szóval ennyit a tisztességes munkákról és munkahelyekről!

Ezzel szemben nézzük az MLM cégeket, mondjuk a miénket a DXN - t! >
Veszteségessé vált hagyományos vállalkozásom kiváltására kénytelenek voltunk keresni valamit amiből túlélhetjük ezt a válságot!
A szokásos történet a miénk: jelzálog a házon, svájci frank az egekben, törlesztő részlet szintén, bevétel a vállalkozásban nincs, fizetés a munkahelyen nincs , a számlák meg csak jönnek és az 5 gyerek meg azért nem tud lemondani az ételről, ruháról iskolai költségekről!

A stresszbe belerokkanva, egyik pillanatról a másikra az intenzív osztályon kötöttem ki, valami kis vérrög felfordította a világot körülöttem és 4 hónapig tartott míg valamennyire felépültem.

Besokalltam és elhatároztam, hogy nem fogok gyógyszereken élni, elkezdtem lúgosítani, ganoderma kávét inni, és kapszulákat szedni, s a gyógyszereket sorba abbahagyni. Mivel ilyen állapotba senkinek se kellettem volna, nem maradt más esélyem mint a DXN!


Komoly befektetést nem igényelt, egy kávé megvásárlásával már taggá is váltam, beregisztráltam már tavaly a szerveződés elején, mikor még az se volt biztos, hogy lesz belőle valami!

Mivel a kávétól elmúlt a refluxom és a GL kapszulát szedve egyre nagyobbakat tudtam aludni, egyre másra abba tudtam hagyni a gyógyszereket és egy ilyen nagy trauma után már  teljesen tünetmentes vagyok egy fél éve!
Mivel a DXN magyarországi alapítójában Kócsó Lászlóban egy korrekt megbízható, tehetséges üzletembert ismertem meg, végig biztos voltam benne, hogy ez az üzlet be fog indulni a kezdeti nehézségek ellenére is. Nagyon akartam a sikert és dolgoztam is érte.

Mikor még az intenzív osztályon voltam és drótok lógtak ki belőlem mindenhol, mert figyelni kellett a pulzusom, hogy nehogy megint felmenjen az egekig, akkor is behozattam a laptopom és szerkesztettem a honlapomat , adtam fel a hirdetéseket, raktam fel a linkjeimet.

Egyre több ember csatlakozott hozzám és kezdte el fogyasztani a termékeket. Ezzel együtt egyre több hasonló helyzetbe került emberrel kerültem kapcsolatba. Éhbéren élő nyugdíjasok, munkanélkülivé vált emberek, gyerekekkel otthon levő anyukák kerestek meg, mert pénzt szeretnének keresni.

Egyre jobban éreztem a kihívást, hogy ebben a gazdasági helyzetben olyan utat tudjak kitaposni amin lehet követni és amin mindenki pénzt kereshet korra nemre végzettségre való tekintet nélkül.


És minél több embernek kezdtem el segíteni annál többen csatlakoztak. Egyre többen írták vissza , hogy olyan finomak és jó hatásúak a termékek, hogy szeretnének vele üzletileg is foglalkozni, hogy kezdett beérni a gyümölcs.
Megemlékeztem a malaysiai szponzorunkról is aki hasonlóan kezdte s ma már dollár milliomos. Ő is azzal kezdte, hogy mikor apukája stroke-t kapott akkor nagy dózisban adta neki a ganodermát, amitől teljesen helyreállt. Onkológián dolgozott nővérként és elkezdte ajánlani  a betegeknek a terméket.

Sokszor hiteleket is vett fel azért, hogy a saját pénzéből támogassa a betegek ganodermához jutását. Isten úgy megáldotta jószívűségét, hogy hamarosan igazi pénzes vevői is lettek,majd egyre többen csatlakoztak hozzá üzletépítők és elkezdett egy nagy hálózat kiépülni alatta. Ma már több ország s most az Európai piac is alatta nyílik meg, ami már óriási jutalékot hoz neki, amiből szépen megél és még több embert tud támogatni!

Működik a dolog!

Senki se érzi magát kihasználva, mivel az emberek idáig is kávéztak, teáztak költöttek az egészségükre, csak most ezzel nem a multikat gazdagítják, hanem vásárlásaikkal ebben a rendszerben a saját maguk jövőjét alapozzák meg, s közben egyre egészségesebbé válnak. Mivel a törvény tiltja hogy azt állítsuk hogy ezek a táplálékkiegészítők gyógyítanak ezért nem írhatom le mik történtek, de a tény az, hogy sokan sok területen helyreálltak az egészségügyi problémáikból.

Összegezve a történetem mondanivalóját:

Nem tudhatod mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy szükséged lesz pluszbevételre ezért ha bölcs vagy akkor elindítasz most egy másik lábat ami pénzt hozhat a családi kasszába, ha betartod a szabályokat és dolgozol vele!

A tisztességesnek nevezett munkahelyek egyre inkább megszűnnek, míg az MLM cégek a jutalékot mindig kifizetik, sőt ez örökölhető tehát az utódaid is kapni fogják a jutalékot ha te elköltöznél az életből.
S ma Magyarországon a legkedvezőbb feltételeket, és a legnépszerűbb leginkább eladható termékeket a DXN biztosítja számodra, nem véletlen a robbanás szerű növekedés, a havi duplázódás a forgalomban. Ha ehhez hozzá adjuk, hogy most nyitjuk Magyarországon keresztül az európai piacot. akkor belegondolhatsz milyen üzleti forgalom után fog a cég jutalékot szétosztani a terjesztésben részt vevők között.


A kérdés most az, hogy neked megér-e egy próbálkozást, hogy 4000Ft+áfa – ért beregisztrálj és elindits magadnak egy saját passzív jövedelemtermelő vállalkozást, amiben a magad fönőke vagy és biztos, hogy lesz eredménye akár 2 hónapon, vagy 2 éven belül a befektetett munkádnak köszönhetően!


Gondold át az ajánlatom és hidd el az MLM nem egy átverés, hanem a legigazságosabb rendszer ami mindenki számára lehetővé teszi hogy jövedelemhez jusson.

Hiszem hogy közösen dolgozva egyre több ember életén segíthetünk miközben mi is segítséghez jutunk! Napról napra egyre több nagyszerű ember csatlakozik hozzám és hiszem, hogy te leszel a következő. és együtt elérhetjük hogy ha neked van egészségügyi, vagy anyagi problémád, azon is segíthessünk a DXN termékek és üzleti lehetőség segítségével!


HA CSATLAKOZNI AKARSZ MÉG MA MEGTEHETED ITT: REGISZTRÁCIÓ

Ne ijedj meg a sok adattól! Az útlevélszám nem kell. a társ, az örökös, meg a bankszámlaszám is ráér, az majd akkor lesz fontos ha már pénzt keresel és van mit átutalni vagy örökölni.

jan

16

undefined

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffein tartalom és a savas tulajdonság a probléma, illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amelle tt, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.

A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti.”

 

Olyan jó magyaros gondolkodás miatt azonban mindig vannak akik tudják a tutit, és mindenről meg van a maguk véleménye. Elöttük nincs különbség! Számukra mindegy, hogy egy szörp csak gyümölcs izű szintetikus lötty vagy valódi gyümölcs szörp! Csak olcsó legyen! Számukra megfelel a gyümölcsszörp gyümölcs nélkül, a csokoládé kakaó nélkül, a vitamintabletta vitamin nélkül!
De sorolhatnám az ízfokozókon, szintetikus szinezékeken és más adalék anyagokon felépülő élelmiszeripar termékcsodáit melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!
NOS VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A PIACON! / Ahogy van 100Ft os táblacsoki meg van 800Ft-os is ! /


Hogy mit tartalmaz azt nem tudni, de barna és rá van írva, hogy kávé ezért aztán sokan elhiszik, hogy valóban az! Aztán jön a gyomorégés, az émelygés, a rossz közérzet a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk! DE NÉZZÜK A DXN KÁVÉKAT!

Mivel egy tasak legalább 2 adag elkészítéséhez elegendő, így törzsvásárlói áron 1 fekete kávé 65Ft a többi 3in1 és 6in1 kávék 85 Ft-ért vásárolhatak meg a webáruházban, ha az egyszeri regisztrációs díjat befizeti !


Természetesen azt tudnia kell, hogy az igazi élettani hatásokat és az érezhető különbséget csak akkor tudja megtapasztalni ha abbahagyja a hagyományos savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes doboz ganodermakávét megiszik! Az esetek 90%-ban a tapasztalatok alapján a váltás tartós marad!


Hogy miért?

 • A ganoderma megszünteti a koffein káros hatásait, s a magasabb minőségű arabica fajták /mint pld a DXN kávéi / koffeintartalma eleve alacsonyabb, mint a robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak!
 • A koffeinnel ellentétben a ganodermakávé hatása nem hirtelen feldob és utána gyorsan elmúlik, s így hamarosan újabb kávé után vágyik az ember, hanem hosszantartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!
 • A prémium íz világú kávék az egész család számára nagyszerű pillanatokat és kellemes együttlétet teremtenek egy-egy hidegebb téli estén de bármikor az év során is!
 • A ganodermakávé nem égeti a gyomrot, segít a reflux ellen is, mivel lúgosító hatású!
 • A ganoderma tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában, nyugtató és alvást segítő hatású és segíti az emésztést !

 

Miért a legolcsóbb kávé a DXN kávé?


 • Elosztva - szorozva a 65-85Ft törzsvásárlói ár alapjában véve se luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is egy kis forró barna léért!

 • Ha ebből az árból levonjuk a kapszulányi ganoderma tartalom árát akkor máris 40-60Ft-nál tartunk!

 • Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, a fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendezödő vérnyomást, s az esetleges kevesebb betegállományt, munkából kiesést akkor már plusz érteket kaptunk! Nem is beszélve arrólha el tudjuk hagyni töle a gyógyszereket, altatókat stb akkor megint csak spóroltunk!

 • Mivel a kávé hatása nem olyan mint a normál kávéé, hogy hirtelen feldob s utána hamar kivánja a másikat, hanem hosszantartó frisseséget biztosít, így sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökkent 3-4-re! Ez is spórolás megint!

 • Ha valaki pedig elkezdi ajánlani a termékeket másoknak és felépül egy kisebb fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat , hogy havi vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt ha jól dolgozik akkor sok pénzt is kereshet!

 

EZEK UTÁN FELTEHETJÜK MAGUNKNAK A KÉRDÉST: VAN OLCSÓBB MINT A DXN KÁVÉ?


GANODERMAKÁVÉ – EGY CSÉSZÉBE ZÁRT WELLNESS !

jan

14

2010.01.14 - csütörtök