A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

14

Vigyázat!

A cím hamis!


A csapatomban legalább 50 gyémánt van már most is!!!

 

Hiszen a Gyémánt minősítést nem a kitűzővel szerzi meg az ember... A Gyémánt kitűzővel azt a teljesítményt jutalmazzák nálunk, amikor valaki segített 6 csapattársának elérni az első üzleti szintet, a Star Agent igazgatói minősítést.


Gyémánttá akkor válik valaki, amikor eldönti magában, hogy Ő gyémánt lesz! Akkor, amikor valaki elkezd tenni, cselekedni a saját vállalkozása és a csapattársai érdekében. Akkor, amikor valaki ráeszmél arra, hogy Ő valójában sokkal többre képes és sokkal többet ér, mint korábban bármikor hitte...


Látom a sok lelkes, aktív csapattársam útját és tudom, hogy szinte mindannyian meg fogják kapni a maguk gyémánt kitűzőjét egyszer - ha addig kitart a lelkesedésük. Hiszen mindenki lehet nálunk sikeres - ha nem adja fel menet közben!


Azt mondják, mindig mindennek meg kell fizetni az árát. Az online hálózatépítésnek - ahol nincsen visszautasítás, nem kell, sőt nem is szabad győzködni senkit - is meg van az ára: ez pedig az idő. Ha valaki belevág, akkor el kell azt fogadnia, hogy az online hálózatépítési módszerekkel nem lesz 6 hónap alatt gyémánt.


Viszont mentesül a hagyományos hálózatépítési módszerek buktatóitól: a rengeteg visszautasítástól, a kifogáskezeléstől, ráadásul a direktértékesítők manipulációs technikáit sem kell alkalmaznia. Mentesül egy csomó stressz-helyzettől és a legjobb az benne, hogy egyetlen korábbi barátot sem veszít el - a nyomulásmentes online módszereknek köszönhetően! (saját tapasztalat)


Miért született meg ez a blogbejegyzés? Ma délután láttam az intranetben, hogy Faragóné Keserű Judit SD csapattársamnak most érte el két üzlettársa, Kónya Mária Anna és Kászonné Dobra Ágnes a saját Star Agent üzleti szintjét. Ez pedig azt jelenti, hogy Judit elérte a Star Diamond - Gyémánt szintet!

 

Judit és István

Faragóné Keserű Judit és Faragó István, Star Diamond!

 

Judit 2 éve indította el a saját DXN-vállalkozását, teljesen kezdőként, azaz zéró MLM-es múlttal. Kétgyerekes kismamaként "sok" szabadidővel és hatalmas lelkesedéssel vágott bele a munkába, tanulásba. Online hálózatépítőként az első 2-3 hónap után értek be az Ő elsőként elültetett magocskái és fél év után már szép lelkes kis csapata volt, akik követték őt és építeni kezdték a saját DXN-vállalkozásaikat.


Tavaly elérte ő is a Star Ruby szintet, majd a csapata létszáma átlépte a 100 főt, vezetőinek száma pedig a 15-20 főt. A szkeptikusok kérdezni szokták, hogy miért nem lesz mindenki sikeres, aki belép egy MLM-be? A válasz egyszerű erre a csúsztatásra: miért kellene azoknak is hálózatot építeniük, akik csak azért csatlakoztak a csapatba, mert a 25% kedvezménnyel olcsóbban szeretnének bio minősítésű, gyógynövénnyel kevert termékeket fogyasztani hosszútávon?


Igen, a mi csapatunk nagy része is olyan fogyasztókból áll, akik megtapasztalták a ganodermás termékek jótékony hatását és nem tudnak lemondani róla! És senki nem piszkálja őket, hogy mikor kezdenek már hálózatot építeni - ha ők nem szeretnének. Ennek az a következménye, hogy ők is jól érzik magukat nálunk, illetve a másodlagos következménye pedig az, hogy rendszeres, stabil forgalmat generálnak, ami a valódi passzív jövedelmet eredményezi azoknak, akik a vállalkozásukként tekintenek a DXN-hálózatukra.

 

Az MLM-es sikerekről azt mondják a tudatlanok, hogy másokat kihasználva, mások hátán kapszkodva jutunk feljebb. Szerencsére a DXN jutalékrendszere - a többi tisztességes MLM-céghez hasonlóan - nem fizet a toborzásért fejpénzt és úgy van kialakítva, hogy csak akkor juthatsz "feljebb", ha segíted a csapattársaidat, hogy ők is feljebb jussanak! :)

 

Igen, hálózatépítőként csak akkor lehetsz sikeres, ha mások sikeréért dolgozol, másokat teszel sikeressé. Ez teljesen elképzelhetetlen a munka világában, ahol gyakran akkor sem keresel többet, ha Te többet dolgozol, és ez teljesen kizárt akkor, ha mondjuk besegítesz a beosztottad munkájába.

 

Judit azonnal átlátta ezt és szinte megszállottan gondoskodott a csapattársai sikeréről, maximálisan szem előtt tartva az érdekeiket, céljaikat. Hatékonyan irányította önképzésüket és figyelemmel volt arra is, hogy önállóságra ösztönözze őket. Mindezeknek köszönhetően fejlődnek, növekednek a csapattársai is szép ütemben!

 

Ez a fejlődés, növekedés pedig további Gyémántok születését fogja eredményezni a közeljövőben!


Ezúton szeretnék gratulálni Juditnak és a lelkes csapatának az eddigi munkájukhoz és az elért fantasztikus eredményekhez! Csak így tovább!

 

febr

28

3. születésnap

2012.02.28 - kedd

Közeleg március 10... A DXN európai csapatával egy újabb állomást érünk el. 3 éves lett a magyar - és rajta keresztül az európai DXN hálózat. Számokban kifejezve az elmúlt 3 év talán nem annyira látványos, mint az előttünk álló jövő, bár én úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk az elért eredményeinkre!

 

jegyek

 

A 3 év alatt 25.000 tagunk csatlakozott, akik többsége azért regisztrált, mert rátalált egy nagyon finom, ráadásul egészséges kávéra és rajta keresztül megtapasztalta a ganoderma jótékony hatását és előnyeit. Nem azért csatlakozott, mert hálózatépítéssel akart pénzt keresni, hanem azért, mert nem akart lemondani többet ezekről az előnyökről.


Néhányan közülük természetesen meglátták a DXN-ben rejlő óriási lehetőséget és tudatos munkával elkezdtek fogyasztói tábort és hálózatépítői csapatot építeni. Mert bizony a DXN-vállalkozásommal én is pénzt keresek. Nem is keveset! És büszke vagyok rá, hiszen egy legális vállalkozásom van, tiszteséges munkát végzek és ráadásul rengeteg embernek tudtam már a vállalkozásommal segíteni, akár a ganoderma segítségével az egészségük javításával, vagy a pénztárcájuk vastagításával.


Ez a rendszeres - és egyre növekedő - havi pluszpénzem már meghaladja a főállásomból megkeresett jövedelmemet. Ráadásul a havi fixel ellentétben - amely az utóbbi években sajnos csökkent - ez a pluszpénz a rendszeresen végzett pluszmunkának köszönhetően exponenciálisan növekedik!


A munkámmal már elértem azt, hogy hetente megkeresnek más MLM-hálózatokból azzal, hogy "jöjjek át hozzájuk" és erősítsem a csapatukat. Majd sokkal több pénzt fogok keresni... Nekik üzenem ezúton is, hogy eszem ágában sincs más "lehetőségre" pazarolni az időmet és az energiámat! Éppen eleget keresek már itt és a növekedés üteméből arra következtetek, hogy nagyságrendekkel többet fogok ebben a vállalkozásomban keresni, mint akkor, ha most belevágnék és kezdenék el egy akármilyen új hálózatot építeni - a nulláról.


A jövedelem mellett a másik oka annak, hogy továbbra is a DXN-vállalkozásomat fogom építeni az az, hogy a DXN számomra teljes mértékben felvállalható. Az elmúlt 2 évben, mind a mai napig nem találtam egyetlen olyan apró pici problémát sem, amely számomra leértékelte volna ezt a lehetőséget. A jutalékrendszer - és rajta keresztül a kereseti lehetőség - nagyon ösztönzően van kitalálva és már a legelején kaphatsz egy olyan jogdíj-szerű passzív jövedelmet, amit a legtöbb hálózatban csak az a néhány kiváltságos vezető kaphat, akik a legmagasabb szinteket érik el.


A termékek és a ganoderma bizonyított számomra is, és nem utolsó sorban arra szeretném felhívni a többi hálózat képviselőinek és a piramisjáték-hívők figyelmét, hogy gondolkodjanak el a következő kérdésen:


Akkor is megvennéd-e a céged termékét, vagy használnád a szolgáltatását, fizetnéd a havidíjat, vagy "liszensz-díjat", ha nem fűződne hozzá anyagi érdeked?


Azért fontos ez a kérdés, mert ez a hosszútávon is életképes stabil hálózat és a valódi passzív jövedelem lehetőségének kulcs-kérdése (más hálózatokban ezt a tényt sajnos sokan nem tudják - hiszen "elfelejtették" nekik elmondani azok, akik őket beszervezték). A DXN csapatban azok a tagok vannak többségben, akik hosszútávon fogyasztják a termékeket - hiszen kávéfüggők -, mert nem akarnak lemondani azokról az előnyökről, amiket általuk megtapasztaltak! Ez pedig nagyon stabil forgalmat és jövedelmet generál! Köszönet és hála ezért!

 

Ne kapkodd el a döntésedet! Nézz szét alaposan! Kereshetsz bármikor, én itt leszek néhány év múlva is, egyre nagyobb jövedelmem lesz, neked viszont az időd fog elveszni a fölösleges keresgéléssel...

 

Számíthatsz a segítségemre, ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz! Megérdemled Te is az exponenciálisan növekvő pluszpénzt!

 

febr

18

A konkrét munkáról

2012.02.18 - szombat

Rengetegen kérdeznek a konkrét munkáról, arról hogy mit is kell itt csinálni? Hogyan kell kávét eladni, meg újabb tagokat beszervezni?

 

Megnyugtatok mindenkit: NEM KELL KÁVÉT ELADNOD! NEM KELL BESZERVEZNED SENKIT!

 

 

Pontokba szedtem a DXN-ben végzett konkrét munka-folyamatot:

 

1. Eldöntöttem, hogy ezt akarom csinálni és regisztráltam. Megtaláltam ezt a lehetőséget (vagy megmutatta valaki) és ÉN DÖNTÖTTEM ÍGY, nem beszélt rá senki!

 

2. Vásárolom a DXN termékeit havi rendszerességgel, gyüjtöm a tapasztalatokat. Eladni nem akarok senkinek semmit, viszont ha valaki venni akar valamit, azt nem utasítom vissza.

 

3.Megkóstoltatom az egészséges italainkat és megmutatom ezt az üzleti lehetőséget minél több embernek. Felnőttként kezelem az érdeklődőket és rájuk bízom a döntést, és tiszteletben tartom a döntésüket.

 

4. Segítem a csatlakozni szándékozókat a regisztrációban és a termékek vásárlásában. Mert senki sem úgy születik, hogy ezekkel tisztában lenne...

 

+1. MEGTANÍTOM ezt a 4 egyszerű lépést a csapattársaimnak.

 

Ha úgy gondolod, hogy ez neked is menne, akkor ne várj sokáig, mert már egyre többen ezen a kérdésen gondolkodnak az ismerőseid közül is! Tudom, hogy az első lépés a legnehezebb, hát tedd meg és keress bátran!

febr

6

Vezetői találkozó

2012.02.06 - hétfő

Egy izgalmas esemény részese voltam a hétvégén. Első alkalommal vehettem részt a DXN magyar csapatának vezetői összejövetelén, amit most Inárcson a Bodrogi Kúria nevű wellnesshotelben szerveztünk.


Leginkább egy családi összejövetelhez tudnám hasonlítani, hiszen a társaság nagyon jó viszonyban van egymással, egy irányba húz mindenki és azt tapasztaltam, hogy nem volt egyetlen szélsőséges elem sem a csapatban.


A kötelező rendezvényeken, műhelymunkán túl a szombat este egy remek pancsolással telt a kastélyhotel medencéjénél, a bátrabbak a szauna utáni hófürdőt sem hagyták ki, a - 15 fokban... :)


Egy-két kép a hangulatról:

 

csoportkép

 

Pancsolunk

 

hófürdő

 

febr

5

Kávézz velünk Szolnokon is!

2012.02.05 - vasárnap

Nyilvános DXN termék és üzleti bemutató Szolnokon!

Ismerkedj meg velünk, beszélgessünk egy jót egy finom kávé mellett! A kávét én állom! :)

Időpont: 2012. február 15. szerda 18.00 óra

Helyszín: Semiramis Hotel (5000 Szolnok, Magyar út 23.)

Előadó:
Kócsó László (az "Online aranybánya" című könyv szerzője, a DXN európai és magyar hálózatának vezetője)

A belépés díjtalan!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Egy ki ízelítő:

 Részvételedet előre jelezheted nálam a következő email-címen:
kaveszerelem@gmail.com